DAJMO DA GOVORE

U posljednjoj emisiji u 2017.godini, voditeljica Adrijana Škandro, napravila je kratki rezime emisija, telefonom je ugostila vlasnicu licence za Miss Zagreba Ivu Loparić, suvoditeljicu Petru Kusulju, zatim producenta festivala koji će se po prvi puta održati u Vukovaru 2018. godine Silvija Šimca te pjevačicu Maju Bajamić. Naravno, bilo je tu govora o novogodišnjim željama i odlukama

Adrijana Škandro ugostila je Kristinu Pavlović (etnolog i kulturni antropolog) te su razgovarale o starim božićnim običajima.

Petra, Lea i Adrijana ugostile su svestranu Ivanu Plechinger, te s njom razgovarale o mnogim temama poput njenog djetinjstva, školovanja i bavljenja spisateljstvom.

Petra Kusulja i Adrijana Škandro ugostile su Brankicu Vobner, vlasnicu igraonice, te od nje između ostalog doznale koliko su sigurne dječje igraonice i rođendaonice.

Gošća emisije Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj voditeljici Petri Kusulji odgovarala je na pitanja o nasilju među djecom i mladima.

Urednica i voditeljica Adriana Škandro razgovarala je s majkama na temu modernog roditeljstva. U moderno doba biti roditelj nije nimalo lako, sa svih strana stižu informacije kako odgajati djecu, kako reagirati na dječje ispade, vjerujemo li u činjenicu da batina nije izašla iz raja. Čemu su nas naučili naši roditelji, a što mi stvaramo kao svoj odgojni temelj. Koliko aktivnosti imaju djeca, i da li ih trebaju imati toliko…O svemu tome bilo je riječi u ovoj emisiji.

Mali radijski voditelj Mihael Udovičić ugostio je najpopularnijeg hrvatskog iluzionistu Luku Vidovića, te od njega doznao kako se točno zove ono što radi, je li istina da ne smije odavati trikove, od čega je napravljen njegov čarobni štapić, ima li uzor, vjeruje li u crnu magiju…

Petra Kusulja i Adrijana Škandro u ovoj emisiji ugostili su poznatog radijskog i TV voditelja Dalibora Petka 🙂

Gošće emisije bile su Lena i Nora Džubur koje su slušateljima otkrile tajne baroknog grada Varaždina.

Mihael Udovičić ugostio je Kristinu Pavlović (etnolog i kulturni antropolog) te od nje doznao sve ono što biste i vi voljeli znati vezano uz mitove o vješticama, vilama i prikazama.

Petra Kusulja i Adrijana Škandro ugostile su frizerku Barbaru Bukovac s kojom su razgovarale o njezi kose tijekom ljeta.

O napuštanju kućnih ljubimaca tijekom godišnjih odmora s Martinom Vujnović iz Udruge “Sigurna kućica” razgovarale su voditeljice Petra Kusulja i Adrijana Škandro.

Polaznica Škole lijepog čitanja Petra Kusulja bila je voditeljica ovotjedne emisije, a ugostila je radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić.

O prehrani djece voditeljica Adrijana Škandro razgovarala je s Mihaelom Udovičić iz DM-a.

Voditelj emisije Mihael Udovičić ugostio je Marina Simonšeka, kineziologa i plivačkog trenera.

Polaznica Škole lijepog čitanja Hana Fain u emisiji je ugostila Ivu Loprić Kontek iz direkcije Izbora za Miss Hrvatske i Antonelu Ivanović, Miss Zagreba.

Marin Momčilović, polaznik Škole lijepog čitanja u emisiji “Dajmo da govore” ugostio je Domagoja Sučića, predsjednika Športsko-rekreativnog saveza Grada Velike Gorice.

Polaznice Škole lijepog čitanja Lea Detić i Petra Kušulja ugostile su Jelenu Pavičić Vukičević potpredsjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba. Poslušajte o čemu su razgovarale.

Polaznici Škole lijepog čitanja Vita Crkvenac i Grga Lučić danas su u studiju City radija ugostili trenersku nogometnu legendu Miroslava Ćiru Blaževića. Razgovarali su ne samo o nogometu, nego i prijateljstvu, i raznim temama, a doznali smo i koji su ćevapi bolji – oni sarajevski ili travnički!

Voditelj emisije Mihael Udovičić, polaznik Škole lijepog čitanja ugostio je juniorsku prvakinju u umjetičkom klizanju Hanu Kosić, a ovo je prilika da čujete o čemu su sve razgovarali.
Blues

Iz 2e razreda OŠ Eugena Kumičića, a ujedno i Škole lijepog čitanja dolazi voditeljica današnje emisije Lea Detić koja je ugostila pjevačicu Teške industrije Maju Bajamić. Kao prave cure pričale su o frizurama, cipelama, omiljenim bojama, sportu, o glazbi…Ma o svačemu, a sve pod budnim okom producentice Adrijane Škandro.

Voditelj Luka Radanović, zajedno s urednicom emisije Adrijanom Škandro doznao je puno informacija o udomljavanju napuštenih životinja od Koraljke Kociančić iz Udruge “Merida”.