DAJMO DA GOVORE

Mihael Udovičić ugostio je Kristinu Pavlović (etnolog i kulturni antropolog) te od nje doznao sve ono što biste i vi voljeli znati vezano uz mitove o vješticama, vilama i prikazama.

Petra Kusulja i Adrijana Škandro ugostile su frizerku Barbaru Bukovac s kojom su razgovarale o njezi kose tijekom ljeta.

O napuštanju kućnih ljubimaca tijekom godišnjih odmora s Martinom Vujnović iz Udruge “Sigurna kućica” razgovarale su voditeljice Petra Kusulja i Adrijana Škandro.

Polaznica Škole lijepog čitanja Petra Kusulja bila je voditeljica ovotjedne emisije, a ugostila je radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić.

O prehrani djece voditeljica Adrijana Škandro razgovarala je s Mihaelom Udovičić iz DM-a.

Voditelj emisije Mihael Udovičić ugostio je Marina Simonšeka, kineziologa i plivačkog trenera.

Polaznica Škole lijepog čitanja Hana Fain u emisiji je ugostila Ivu Loprić Kontek iz direkcije Izbora za Miss Hrvatske i Antonelu Ivanović, Miss Zagreba.

Marin Momčilović, polaznik Škole lijepog čitanja u emisiji “Dajmo da govore” ugostio je Domagoja Sučića, predsjednika Športsko-rekreativnog saveza Grada Velike Gorice.

Polaznice Škole lijepog čitanja Lea Detić i Petra Kušulja ugostile su Jelenu Pavičić Vukičević potpredsjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba. Poslušajte o čemu su razgovarale.

Polaznici Škole lijepog čitanja Vita Crkvenac i Grga Lučić danas su u studiju City radija ugostili trenersku nogometnu legendu Miroslava Ćiru Blaževića. Razgovarali su ne samo o nogometu, nego i prijateljstvu, i raznim temama, a doznali smo i koji su ćevapi bolji – oni sarajevski ili travnički!

Voditelj emisije Mihael Udovičić, polaznik Škole lijepog čitanja ugostio je juniorsku prvakinju u umjetičkom klizanju Hanu Kosić, a ovo je prilika da čujete o čemu su sve razgovarali.
Blues

Iz 2e razreda OŠ Eugena Kumičića, a ujedno i Škole lijepog čitanja dolazi voditeljica današnje emisije Lea Detić koja je ugostila pjevačicu Teške industrije Maju Bajamić. Kao prave cure pričale su o frizurama, cipelama, omiljenim bojama, sportu, o glazbi…Ma o svačemu, a sve pod budnim okom producentice Adrijane Škandro.

Voditelj Luka Radanović, zajedno s urednicom emisije Adrijanom Škandro doznao je puno informacija o udomljavanju napuštenih životinja od Koraljke Kociančić iz Udruge “Merida”.